Bibliatáborok országszerte


Több helyszínen számos turnusba hívjuk a Biblia iránt érdeklődő vendégeinket. Idén is számos szakosított turnust szervezünk, reméljük, hogy mindenki megtalálja az érdeklődési körének leginkább megfelelő tábortípust.
 
bibliatábor
bibliatábor
 
Fő feladatunknak a Biblia mind szélesebb körben történő megismertetését tartjuk. A testi-lelki felüdülés biztosítása mellett táboraink célja, hogy mindenki bátran, örömmel és haszonnal tudja kinyitni és tanulmányozni a Szentírást. Turnusainkon reggel és este - a tájékoztató füzetben megadott témákban - képzett biblia-oktatók és lelkészek tartanak gondolatébresztő előadásokat és beszélgetéseket.
A hegyvidéket szerető, és a hegyi túrázástól sem félő táborozóknak ajánljuk bózsvai táborainkat. A pihenni vágyóknak javasoljuk valamennyi törökkoppányi turnusunkat, hiszen e helyszín lakott területtől távol, erdős-dombos vidéken található. Akik pedig a pihenésüket nem félnek aktív életmód-változtatásra feláldozni, bátran jelentkezzenek valamelyik életmódtáborunkba.
 
bibliatábor
bibliatábor
 
Mindemellett a Tárt-Kapu Alapítvány társszervezésében ajánlunk a tolerancia (mozgássérültek és segítőik részére szervezett) tábort; valamint az Oltalom Alapítvány társzervezésében számos bel- és külföldi tábort.


A táborokat az ÉletPont Nonprofit Kft. szervezi


www.bibliatábor.hu   »   Nyitóoldal     -     2018.04.21.